sing together =)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 2 November 2011

yes, i'm PROUD TO BE YOURS!

im proud to be yours !

Hari aku hitung dengan penuh berhati-hati. Kalau boleh jangan ada sikit pun kesilapan. Aku taknak menyesal nanti. Pergerakan kau, aku perhati dan kadang-kadang aku kawal. Bukan kerana aku mengongkong. Tp sbb aku inginkan yang terbaik untuk kita. Mungkin terkadang kau rimas dengan tingkahku. Tp itulah aku. Perhatian kau menjadi buruan aku sehinggakan aku rasa kau ckup muak dgn perilaku ku yang seumpama ank2 kecil menangis meminta perhatian. Tp itulah aku. Bukan paras rupa yang aku kejarkan. Bukan harta yg aku impikan. Bukan pangkat atau darjat yang aku cari. Aku wanita biasa dan inginkan hidup bahagia walaupun dgn harta yg sederhana. (ok, ckup lah jiwang untuk b sampai situ)

let's begin. lebih setaun dah aku kenal mamat yg kat atas tu..aku tahu ada je org wlaupun 1 kat luar sana bwk cerita pasal kami. Sibuk ckp pasal kami. ingat, korang tak tahu pn cerita sebenar. so jgn bwk mulut! jaga tepi kain sendiri. kalau nak taw sgt, meh tanye aku. aku jwb scara LIVE! statement yg aku paling tak suka, "jumpa hari2.lama2 bosan!" ok. yg ckp mcmtu, kau pn kalau boleh nak jumpe hari2 kan? dapat tak dapat je,kan ?! so, kau jelez?!! lgpn, nnt dah kahwin, jumpe hari2 kan ? kau bosan ke ? aku TAK! stop lah menyibuk pasal org. stop lah mengata, mengumpat, mereka2 cerita pasal org lain. bg mulut korang tu rehat sikit,k.mulut pn taw penat jgk, taw. :P

Berbalik pada tajuk di atas. Yess! owg bangga jd milik awk,MOHAMAD RAFIE. setiap manusia di ciptakan Allah mempunyai kekurangan and kelebihan yang tersendiri. Takde sape yang sempurna kan?? kan ? owg harap awk terima segala kekurangan yg ade pd owg. Tp owg nak awk tahu, owg akan cuba yang terbaik untuk jd yang terbaik untuk awk. Dan owg nak awk tahu, yg owg terima awk, seadanya awk. Owg bahagia dengan awk. Memang, memang terlalu banyak dugaan yang kite terima. Tp owg harap, dugaan2 yg dtg mengeratkan lg hubungan kite,ye. Biar dugaan sebesar mana pn menimpa, biar ape pn carabaran yg terpaksa kita tempuh, kita tetap bersama-sama menghadapinya..Semoga, hubungan nie kekal untuk selamanya sehingga kita dpt menjalin ikatan yang sah di sisi Allah, insyaAllah.Amin. Dan semoga Allah berikan yg terbaik untuk kita semua. Aminnn. Manusia hanya merancang dan Allah yang menetukan semuanya.

*tak lama lg, result kita, kuar. hopefully, semuanya dapat keputusan yang cemerlang. amin.
to rafie, yaya, eka and all UiTM student campus JB akan dapat keputusan yg cemerlang dan semoga hari2 yg kita bakal jalani semakin baik berbanding hari2 kelmarin. InsyaAllah Amin. :)
miss and love u all like crazy! ;)