sing together =)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 1 April 2011

PENGISIAN BLOG aku

esok...
test ECONOMY.. 
subjek yang aku sendiri tak faham apa yang selalu lecturer aku bebel kat depan.
HAHAHA
maaf ye, EN RAZAK. sy bukannya taknak belajar dengan bersungguh2. 
tapi, encik ajar agak MEMBOSANKAN. :D
sbb tu sy selalu MAIN MESEJ kt belakang.
mesej dgn my BABY
lepastu encik NAK PERLI2 sy pulak :)
tapi kan, sy tak peduli pn..
aku nak rest lah kejap. penat tahu tak blajar subjek yang kite tak masuk2 ape2 pn dalam otak selama nie.
aku tahu, BABY aku sedang berusaha untuk test esok.
kite tak main mesej pn kan malam nie?
AWAK budak PANDAI, sayang.
i LOVE u SO MUCH!
i MISS u A LOT!
my bestiest,
EKA MUNI, YAYA UDIN
THANX a lot! korang sentiase dengan aku walau apepun berlaku.
sabar dengan kerenah aku yang merapu. :)
thats why i LOVE both of u very much!
korang nie cool tahu ? even otak korang GILA PANDAI !!!
tp korang tak pernah SOMBONG! BONGKAK! 
inilah yang aku gelar SAHABAT!
dan aku sentiase berdoa korang SAHABAT aku HINGGA AKHIR HAYAT :)
aku harap sangat....
hari ESOK, AKU, EKA, YAYA, n my BABY
dapat jwb semua soalan dengan tenang dan lancar. semoga kita berjaya bersama2, insyaAllah.

ini saje lah yang aku nak bebel malam nie. aku saje je nak post sumthing supaye blog aku nie tak kosong je without ape2 :D







No comments:

Post a Comment